HTML

2012.08.29. 10:10 BPSZ

Szeptembertől ismét Belvárosi Polgári Szalon!

A (rajtunk kívül álló technikai okok miatt kissé a szokásosnál hosszabbra nyúló) nyári szünidő után szeptember 4-étől ismét megnyitja kapuit a Cukor utcai Belvárosi Polgári Szalon! Sok szeretettel várjuk régi és új vendégeinket a szokványos nyitva tartási időszakban, azaz hétköznaponként délelőtt 10 és este 18 óra között!

Természetesen újraindítjuk a rendszeres kedd esti programjainkat is. Első alkalommal szeptember 11-én, kedd este 18 órakor a Belvárosi Fidesz nyugdíjas csoportjának meghívására vendégünk Dr. Papcsák Ferenc, Zugló polgármestere, országgyűlési képviselő. Várunk mindenkit szeretettel!

Még azon a héten, szeptember 13-án csütörtökön délután 15 órai kezdettel pedig a mindenki számára nyílt TereFere klubdélután tartja őszi szezonnyitó összejövetelét. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

És természetesen ezzel közel egy időben (14 óra 30 perces kezdettel) folytatódik Ozsváth András nagymester (ingyenes látogatható) sakkőre is.

A mielőbbi találkozás reményében:

A Belvárosi Polgári Szalon vezetősége

Szólj hozzá!

Címkék: belváros


A bejegyzés trackback címe:

https://bpsz.blog.hu/api/trackback/id/tr384739006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása