HTML

2011.02.18. 04:34 BPSZ

Irodalmi felolvasóest a Fidelitas szervezésében

Irodalmi felolvasóestnek adott otthont a Belvárosi Polgári Szalon február 17-én, csütörtök este. A Budapesti Fidelitas új kezdeményezésében – egyelőre szűkebb közönség előtt – Sinkovics Krisztián, a XX. kerületi szervezet tagja, és egyébként a belvárosi Veres Pálné Gimnázium diákja főszereplésével a XX. század magyar költészetének néhány remekművét hallgatthatták az irodalmat kedvelő fiatalok. Krisztián már 2006. szeptemberében, 13 évesen fellépett két verssel a Kossuth téren...

 

A modern technológiát bevetve, a Belvárosi Polgári Szalonból most először, kísérleti jelleggel élő internetes közvetítést adtunk az eseményről. A Szalon vezetésének szándékában áll a későbbiekben jobb hang- és képminőséggel folytatni a kezdeményezést hasonló kulturális rendezvények bemutatásával.

 

Íme egy kis részlet az élő adásból:

A későbbiekben internetes élő adások a Belvárosi Polgári Szalon csatornáján, a livestream.com-on

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://bpsz.blog.hu/api/trackback/id/tr552669582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása